Wie zijn wij?

Landelijke dekking

Stamhuis Onderhoud Services zit in heel Nederland en België dus ook bij u in de buurt. Calamiteiten en storingen lopen via onze 24/7 meldkamer. Zo kunnen wij altijd binnen 2 uur ter plaatse zijn bij melding van uw probleem.

Border

Partners

Bij het oplossen van calamiteiten, schade en onderhoud maakt Stamhuis gebruik van een netwerk met geselecteerde partners welke voldoen aan specifieke eisen in prijs, kwaliteit en veiligheid. Heeft u lopende service- en onderhoudscontracten kunnen wij deze opnemen in ons totaal onderhoudssysteem en betreffende onderhoudspartij aansturen. Bij het einde van deze contracten kan SOS u een nieuw contract aanbieden waarmee er voor u voordelen te behalen zijn.

Border

Onderdeel van de Stamhuis groep

Stamhuis Groep is een retail bouwbedrijf met alle disciplines onder één dak. Bij SOS kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van calamiteiten, schade, storingen en onderhoud. Wij bieden onze klanten “service op maat” en nemen daarbij de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering op ons.

Stamhuis Onderhoud Services kan tevens een “totaal concept” aanbieden. Dit totaal concept bestaat uit een met de klant geselecteerde lijst van werkzaamheden welke worden vastgelegd in een overeenkomst tegen een jaarlijkse bijdrage met bepaalde of onbepaalde contractduur.